Ny logotyp Aprilia 5

fredag, 10 februari 2012 18:13

Homestyling - vi hjälper dig hitta en skön mix av nya och antika möbler och föremål

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Har du ett hem eller ett rum som behöver stylas om? Kanske ett vardagsrum som skulle behöva ett ansiktslyft med hjälp av spännande möbler, matchande färger och kanske interessanta väggdekorationer i form av speglar, tavlor och dekorativa föremål? Vill du ha ett klassiskt tidlöst, charmigt och unikt hem, som håller sig över tiden, där vi undviker det som är "trendigt" och där vi väljer möbler av kvalitet och hållbarhet (vilket inte nödvändigtvis behöver vara dyrt!!)? Vill du inreda med så mycket närproducerade möbler som möjligt och gynna den lokala möbelindustrin och samtidigt tänka ekologiskt? Kan vi kanske återanvända dina existerande möbler med hjälp av en renovering och omklädnad och komplettera med roliga antika möbler med charm och patina? Kanske funkar rokoko i ditt hem? Kanske blir det vackrast med gustavianska drag? Nyrokoko, Jugend, Art Deco, Karl-Johan, Empir, 40/50-tal eller en blandning av allt med en vacker färgmatching?

 

Vi besöker dig för en titt i ditt hem och för att diskutera vilka olika stilar vi ser skulle kunna passa. Vi utvecklar sedan ett förslag där vi plockar in både nya och antika möbler, föremål och kanske plädar, kuddar och gardiner. De nya möblerna beställer vi sedan av svenska producenter som skräddarsyr enligt de tyger, färger och lasyrer vi kommit överens om, och de antika föremålen kanske redan finns i vårt lager, eller så letar vi kontinuerligt efter dem ÅT dig, och skickar dig sedan förslag på möbler som vi hittar som skulle passa. Du betalar endast 2000 sek för vårt initiala besök, utvecklande av ett förslag och kontinuerlig "spaning" av antikviteter. Denna summa är dig tillgodo vid beställning och köp för över 15 000 sek! Vad kan gå fel?! Låt oss komma och besöka dig - boka tid idag!

Läs 4218 gånger Senast ändrad fredag, 10 februari 2012 18:23
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.