Ny logotyp Aprilia 5

HAPPY VALENTINE-ERBJUDANDE på antikt!

boj 1

Köp 10 separata varor eller mer i vår ANTIKBUTIK, och få 20% rabatt på de varorna (exlusive frakt)! Slå ett slag för miljön och passa på att handla unik inredning, istället för att köpa nytt!

Rabatten dras efter att vi granskat ordern så syns först på ett manuellt ordererkännandet du får från oss (nej, tyvärr kan rabatten inte dras automatiskt för koden kan inte särskilja antika från nyproducerade varor, och rabatten gäller enbart på varor från ANTIK/SECONDHAND-delen av vår butik).

 

OBS: För att ta del av rabatten - skriv ordet "VALENTINE 2023" i meddelandefältet i samband med att du lägger din order!!

 

Erbjudandet gäller fram till och med 28 feb 2023.

 

VÄLKOMMEN!!!

 

 

Läs 1481 gånger

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.