Ny logotyp Aprilia 5

boj 1

Köp 10 separata varor eller mer i vår ANTIKBUTIK, och få 20% rabatt på antikordern (exlusive frakt)! Slå ett slag för miljön och passa på att handla unik inredning, istället för att köpa nytt! Rabatten dras efter att vi granskat ordern så syns först på ett manuellt ordererkännandet du får från oss.

Erbjudandet gäller fram till och med 23 december 2021.

VÄLKOMMEN!!!

 

 

Athena vit 1

devore 2 Thaisiden Akta 1
Linda turkos 1 Leopard 1 Zebra

Fina erbjudanden på utvalda lampskärmar:


Vi har ca 50 styck vackra skärmar på lager som vi erbjuder till halva priset! Skärmarna finns oftast i flera olika storlekar och färger. Erbjudandet gäller till och med 28 februari 2022.

De aktuella skärmarna hittar du genom att klicka här: SKÄRMAR

VÄLKOMMEN!

 

 

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.