Ny logotyp Aprilia 5

måndag, 02 Maj 2011 21:55

Nyinkommen Konstpäls - Plädar och Prydnadskuddar

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Vem har sagt att pälsplädar bara hör hemma i vintertider? Pläden används ju flitigt året om, inte bara i vardagsrumssoffan, utan även på altaner, balkonger och uteserveringar. Passar således på att slå ett slag för pälspläden, trots att det kanske inte riktigt är högsäsong att sitta och mysa framför brasan (även om det sannolikt kommer att bli en hel del regniga och kyliga kvällar i vårt sommarsverige i år igen). Att vira om sig konstpälspläden som skall efterlikna Murmelpäls (på bild nedan), det är sagolikt skönt  kan jag intyga. Finaste ullflanellen värmer och den mjukaste konstpälsen smeker kinden. Denna vill jag kura skymning i, när jag från verandan ser solen går ner bakom bergen och känner kylan krypa närmre. Omsvept av denna (och varför inte min kärastes arm runt axlarna) ska jag njuta av våra ljusa nordliga kvällar, utan att frysa och vilja gå in... När jag såsmåningom kommer att förflytta mig inomhus, för att se den sena engelska kvällsdeckaren på TV, då kommer jag att luta mig mot en hög av pälskuddar, och känner jag mig själv kommer det säkerligen inte dröja länge innan jag somnar in, oavsett hur spännande den där deckaren är... Titta och njut av våra fina kuddar och plädar från ABC Collection nedan - de går att få i fyra olika konstpälsar (Murmel, Björn, Isbjörn och Sobel), samt en mängd olika sammetstyger och foder i ullflanell eller bomullstyg! PÄLSPRODUKTER. NYTT 16 JUNI 2011: NU GÅR ÄVEN VÅRA PLÄDAR ATT FÅ I FORM AV SÄNGÖVERKAST! Missa inte att kolla in dessa nyheter!

 

Inspiration-KUDDAR-p-HG Inspiration-Pld-Murmel-1 Kantkudde-Inspiration
Kantkudde-Isbjrn-Detalj-2 Kantkudde-Inspiration-Rosa-Bjrn Kantkudde-Murmel-INspiration-4
Pld-Murmel-detaljbild Murmel-Helpls-och-Kantkudde-Inspiration Kantkudde-och-Helpls-BJRN-Produktbild
Läs 14435 gånger Senast ändrad torsdag, 16 juni 2011 11:57
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.