Ny logotyp Aprilia 5

tisdag, 02 juni 2015 08:44

Nya lampskärmar med toppringfäste i butik!

Betygsätt den här artikeln
(15 röster)

Lampskärmar är något som har kommit att hamna oss nära hjärtat, här på Aprilia Interiör. Det började med att vi blev handlöst förälskade i gamla "flerarmade" golvlampor. Lyckan var stor när vi kunde ta hem och sätta in t.ex. en vacker så kallad ormlampa i skylten eller intill en av våra fina fåtöljer från samma epok. En del lampor hade charmiga gamla lampskärmar, som trots lite revor och smuts ändå var hela och fungerade fint. Men många hade lite väl slitna och solkiga skärmar, och ibland vill man ju ändå att saker och ting skall vara hela och fräscha. Så - vi började söka nya lampskärmar att byta ut de gamla med! Det visade sig inte vara helt lätt att hitta rätt. MEN - idag har vi ett utmärkt sortiment av olika lampskärmar med toppringfäste (och en massa andra skärmar också för den delen!) Skärmar i både gammal stil och med lite mer modern touch.

 

Söker du också nya skärmar till din gamla klenod!? Titta då igenom vårt sortiment, vi kan nästan garantera att du hittar något som faller dig i smaken! Vad gäller många av skärmarna är valet mellan färger dessutom stort, så chansen är stor att du skall hitta något som passar din inredning perfekt! Och varför hålla sig till en färg förresten - har du en lampa med tre armar har du ju fått en fin möjlighet att variera dig! Många av våra kunder beställer tre skärmar i helt olika färger - kanske guld, sand och rosa i kombination? Eller vinröd, grön och crèmevit? Ursnyggt är vad det blir!

 

Här nedan ser du några exempel på skärmar med toppringfäste här i butiken. Klicka på länkarna under bilderna så kommer du direkt till aktuell produktsida! Eller också söker du helt enkelt på "lampskärm" i sökrutan, så får du fram hela listan med skärmar vi erbjuder. Är det så att du hittar en lampskärm som du gillar, men önskar ett annat fäste, t.ex. till en bordslampa, får du gärna maila oss, för nästan alla skärmar finns med annat fäste även om vi ej lagt ut dem i webbutiken. / Aprilia Interiör

 

Collage-Lampskarmar

Uppifrån från vänster till höger:

Rad 1: Lampskärm Bern      Lampskärm Veckad Satin     Lampskärm Simone

Rad 2: Lampskärm Veckad Satin     Lampskärm Linn     Lampskärm Veckad Satin

Rad 3: Lampskärm Agnes      Lampskärm Josef       Lampskärm Thaisiden

Läs 13073 gånger Senast ändrad tisdag, 02 juni 2015 09:17
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.