Ny logotyp Aprilia 5

tisdag, 25 september 2012 14:31

Stolsöverdrag i fårskinn till modeller som ”Lamino”, "Eva", "Miranda" och "Pernilla".

Betygsätt den här artikeln
(16 röster)

Har du kanske en gammal fåtölj av Bruno Mathsson, i form av en modell "Eva", "Miranda" eller "Pernilla"? Eller kanske en Lamino av Yngve Ekström? Om sitsen är nedsmutsad och solkig kanske du funderar på en omtapetsering av stolen. Ett bra alternativ är istället att klä fåtöljen i ett stolsöverdrag i finaste fårskinn från Skandilock. Superenkelt, ekonomiskt och framför allt vackert! Det enda du behöver göra är att bestämma färg - vi har 10 fina nyanser att välja på. Beställ innan hösten och vintern är här på allvar - så kan du njuta hela den kyliga säsongen i din "nya" fåtölj. Klicka på bilderna nedan för att komma till produktsidorna för respektive överdrag. Notera att överdragen är generella och passar till många andra stolsmodeller som du kanske, så att säga, råkar "sitta på"!

Stolsoverdrag-E1 Stolsoverdrag-E1-2 Stolsoverdrag-P3
Stolsoverdrag-Y1 Stolsoverdrag-M2 Stolsoverdrag-M1

 

Läs 22331 gånger Senast ändrad torsdag, 27 september 2012 10:29
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.