Ny logotyp Aprilia 5

onsdag, 30 Maj 2012 10:18

Nyhetsbrev JUNI

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Nyhetsbrevet innehåller bilder, om du inte ser dessa, {readonline}läs brevet i din webbläsare{/readonline}.

skylt liten

Nyhetsbrev

JUNIHEJ KÄRA PRENUMERANT OCH KUND!

Nu är det sommar och dags att flytta utomhus - inred din altan, veranda och balkong så att du kan "bo" och leva där hela sommaren, ja t.o.m. en bit in på hösten! Undertecknad har just avslutat utflyttningen till min egen "amerikanska veranda". Nu kan jag och min familj äta, sova, vila, leka och pyssla med allehanda projekt där, utan att behöva gå in ens om det störtregnar och åskar! Ja, detta kräver ju visserligen att man har tak över huvudet, men har man det så ser jag ingen anledning till att man måste in bara för att det faller lite duggregn. Tänk på att "inredningen" skall vara enkel och lättstädad. Smidigt är det att ha dynboxar eller andra lådor, där man lätt kan stuva undan leksaker och trädgårdsredskap som inte behöver vara framme jämt, och som man samtidigt kan sitta/ligga på. Här är en inspirationsbild över en del av min veranda:

Rottingfatolj-cropped

Dynbox, design Aprilia Interiör, Renskinn från Skandilock (1495 sek), Antik Rottingfåtölj (1495 sek).

FACEBOOK - VÅRT FRÄMSTA MEDIE

Återigen vill vi påminna om och uppmuntra till att bli vår "vän" på Facebook. Där får du så gott som dagligen ta del av bilder på nyinkomna antika såväl som nya möbler - ett perfekt sätt att vara "först till kvarn" om det är en möbel eller ett föremål du letat länge efter och vill boka upp på en gång, innan vi lägger ut varan på annons. Vi har också album med inspirationsbilder inom olika kategorier. Särskilt uppskattat brukar vara när vi lägger ut bilder från kunder, som inrett med föremål köpta hos Aprilia Interiör. Ofta är det dessa möbler vi sedan får in mest förfrågningar på - ni vill helt enkelt se hur fint det kan bli i ett riktigt hem! Slutligen lägger vi ibland ut extraerbjudanden som bara gäller den dagen. GILLA OSS REDAN IDAG!

NYHETER

Just nyinkommet är ett nytt tyg som heter "Como" och som är en variant av "shiny sammet" som vi marknadsfört ett längre tag, fast lite mattare i sin framtoning. Detta är ett tyg som vi tror starkt på, både för fåtöljer och sänggavlar. Känns mycket lyxigt, men inte överdrivet flärdigt i.o.m. den matta men svagt glänsande platta ytan och de ljuva färgerna. Kom och titta - du får gärna låna hem tyggalgen! (Finns ännu ej i webbutik).

FÖRLÄNGD KAMPANJ PÅ DJUPHÄFTAD SÄNGGAVEL

Fram t.o.m. 30 juni, erbjuds du 10% rabatt på den nyintroducerade djuphäftade sänggaveln från ABC Collection. Stilren, vacker och spännande! Ger en romantisk prägel till ditt sovrum om du väljer ett utförande i exempelvis en pastellfärgad borstad bomull eller det blommiga Cathrine Blom. Eller en tuff och färgstark "touch" om du väljer en turkos eller cerise variant av exempelvis tygerna Como, Shiny sammet eller Atalante! Det finns många tyger att välja på, och hundratals färger.

Djuphaftad-Sammet-Inspiration-1På bilden ser du gaveln i möbelsammet "James", samt bl.a. en antik fotogenlampa, en antik läderbibel, samt en elektrifierad fotogenlampa med nydragen el - allt till salu i butiken.


ANTIKT & BEGAGNAT

Vår antikvitets-/ och begagnatdel är vår mest populära. Vi har massvis med möbler i vår lilla butik, och fler finns i vårt lager där de bara väntar på att få komma in i "värmen" i takt med att vi får plats. Vi saluför både "billigare" möbler, och mer värdefulla antikviteter. Fynda bord för 200 sek, eller investera i en designmöbel för några tusen. Det är blandningen som vi tycker är så underbar. Här nedan följer några få exempel på varor av skilda slag som finns i butiken just nu:

Stolar-2 Golvvas-1 Moulin-tavla-2
Brasskarm-1 Rosa-lampa-2 soffa-3

Vad gäller våra antika möbler ingår normalt sett inte frakt (det står alltid på respektive produktsida om det INTE ingår). MEN - Tveka inte att höra av dig med en fraktförfrågan, om du skulle råka bo så pass långt bort att du inte själv kan hämta upp. Vi har fördelaktiga fraktpriser med DHL, så det behöver inte bli så dyrt att få hem en antik möbel, vare sig det är så pass litet att det ryms i ett paket eller om det blir en pallplats.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I sommar har vi tidvis semesterstängt i vår fysiska butik. Vi håller dock öppet för bokade möten/avhämtningar. Webbutiken stänger aldrig - besök oss gärna, eller ring när som helst om du har frågor eller letar efter något speciellt.

Så avslutar vi detta utskick med att önska er en RIKTIGT UNDERBAR SOMMAR!

                     VARMT VÄLKOMMEN!

Sannegårdsgatan 20, 41760 Göteborg

0730-646511

ÖPPETIDER

www.apriliainterior.se

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Ej intresserad längre? {unsubscribe}Avsluta prenumeration{/unsubscribe}
Läs 4433 gånger
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.