Ny logotyp Aprilia 5

tisdag, 09 augusti 2011 12:09

Takkronor av mangoträ - för stearinljus i gammeldags tappning

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Takkrona-5-armad-INSPIRATION-FIRST

Med en gammeldags takkrona av trä och vackra detaljer såsom metallblad, svarvade kolonner och kanske prismor, får du en riktigt vacker utsmyckning även ovanför väggarna! Tänd stearinljusen och njut av den enkla men eleganta ljuskällan, som är så perfekt i höstmörkret och sedan under juletidenl

Aprilia Interiör har glädjen att kunna erbjuda ett antal olika ljuskronor av olika storlek här i butiken. 5-armad eller 6-armad, mer eller mindre "tung" och utsmyckad. Ditt val! Kika in!

Läs 7070 gånger Senast ändrad tisdag, 11 oktober 2011 21:42
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.