Ny logotyp Aprilia 5

måndag, 08 augusti 2011 12:33

Fåtöljer, sittbänkar och sänggavlar i linne

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)


Linne förenar det eleganta med det som vi brukar kalla "shabby chick". De naturliga jordnära dova färgerna, det romantiskt enkla… Bondromantik och lantlig inredning ligger nära till hands, men också det elegant "chica" som smälter in i bakgrunden på ett subtilt sätt. Linneklädsel är bra att välja om man inte vill att sin möbel skall stå ut för mycket, utan bilda en skön harmoni med övrig inredning, kanske i toner av vitt, grått, brunt och svart. Vackert till skira vita spetsgardiner, ljusa fårskinnskuddar och virkade plädar.

Aprilia Interiör introducerar nu Emmafåtöljen, Miafåtöljen, Almafåtöljen, en Sittbänk / Långbänk och en stoppad sänggavel i ett linnetyg som kallas för "Elegant Washed". Du väljer mellan ett antal ljuvliga nyanser, och vi kan lova dig att en möbel i denna linneklädsel blir något att njuta av under lång tid framöver!

Emmafåtölj - Linne Elegant Washed       Mia fåtölj 50-talsstil - Linne Elegant Washed       Alma Läsfåtölj - Linne Elegant Washed

Sänggavel - Linne Elegant Washed       Sittbänk / Långbänk - Linne Elegant Washed

Brun-021_OCH_Mrkbrun-023 Snggavel-LinnenElegantWashed Mrkgr-094_OCH_Svart-099 Sketch-Emma-LinneElegantWashed
Sketch_Mia_LinneElegantWashed Vit-090_OCH_Gr-092 Sketch-Alma-LinneElegantWashed Lngbnk-LinnenElegantWashed
Läs 6278 gånger Senast ändrad måndag, 08 augusti 2011 13:05
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.