onsdag, 23 mars 2011 20:10

Härliga färger från ABC Collection

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Annons-8-del-Gods-ABC-Web1 Emmafåtöljer i olika nyanser av skimrande sammet. Mia 50-talsfåtölj i en djupröd möbelsammet. Mia 50-talsfåtölj i ett slående lila Atalantetyg och massiva aluminiumben. Miafåtöljen igen i ett fårskinnsutförande... Kombinera med sammetskuddar med konstpälskant och färgprakten blir ju bara... ja SLÅENDE som sagt!
Läs 6030 gånger Senast ändrad måndag, 16 maj 2011 11:54
Mer i denna kategori: « Möbellexikon Tips på bokrea! »
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.