Ny logotyp Aprilia 5

Kontakta Oss

VIKTIGT: JUST NU HAR VI PROBLEM MED VÅRT KONTAKTFORMULÄR. OM DU ÖNSKAR NÅ OSS, SKICKA ISTÄLLET ETT VANLIGT MAIL TILL:

sales (at) apriliainterior.se

Telefon kundtjänst: 0738 - 012625

Det snabbaste sättet att nå oss är via mail - vi har som mål att svara inom ett dygn, men ofta svarar vi inom 30 minuter!

Om du t.ex. har en gammal lampa du behöver hjälp att skaffa ny skärm till, skriv gärna ner mått på lampan och bifoga gärna ett par bilder!

För tygprover - maila alltid!

Tyvärr säljer vi inte serien Signum Gustavus längre då den inte längre finns i produktion, så vi kan ej hjälpa dig med frågor kring den serien. Men vi har andra gustavianska möbler som är fantastiska!

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.