• Fårskinnskudde
 • Fårskinnskudde \

Fårskinnskudde "STAR"

Artikelnummer:SKLQKUSTAR
1.595,00 kr
Array
Pris med rabatt
Rabatt
 
 
 • "Star" är en härlig fårskinnskudde i färgen "Espresso". Fårskinnsframsidan är dekorerad med läder och metall i stjärnmönster, och baksidan är klädd med ett ulltyg i svart. Innerkudde av 100% fjäderdun.

   

  Mått: 40 * 60 cm

   

  En fröjd att pryda sin soffa eller fåtölj med. Kombineras fördelaktigen med andra fårskinnskuddar ur vårt sortiment. På inspirationsbilden ovan ser du förutom kudden "Star", även den matchande kudden "Edge". För denna och andra varianter, se "Du kan också vara intresserad av följande produkter", nedan.

 • Relaterade produkter


  1.595,00 kr
  Array
  Pris med rabatt
  Rabatt
  Mer information


  1.095,00 kr
  Array
  Pris med rabatt
  Rabatt
  Mer information


  1.595,00 kr
  Array
  Pris med rabatt
  Rabatt
  Mer information


  1.595,00 kr
  Array
  Pris med rabatt
  Rabatt
  Mer information

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.