• Land-of-Enigma-BLÅ
  • Land-of-Enigma-GRÖN

Tyg - Sara Gullman - The Land of Enigma - Trevira CS

Artikelnummer:LJUTHELANDOF
925,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Färg
 

Beskrivning

Det spännande fantasifulla mönstret "The Land of Enigma" är designat av Sara Gullman. Mönstret ingick i hennes examensarbete på Högskolan för Design och Konsthantverk (HDK) år 2010. "The Land of Enigma" gjordes till förmån för Barnens Rätt i Samhället (BRIS). Sara Gullman vill illustrera en fantasivärld för barn att betrakta och berätta egna historier utifrån. Som du ser varierar storleksförhållanden och perspektiv i mönstret.

 

Tyget består av en Trevira CS Struktur.

 

Finns i två färger: Blå och Grön.

Mönsterrapport 64 cm.

Tygbredd 150 cm.

 

* Minsta beställnngsmängd är 2 meter

* Ungefärlig leveranstid: 1 v

Relaterade produkter


925,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information


950,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.