• Pythagoras LIN RÖD
  • Pythagoras LIN RÖD 26
  • Pythagoras-LIN-RÖD-3
  • Pythagoras-LIN-BLÅ6

Tyg - Pythagoras - Sven Markelius - 100% LIN Handtryck

Artikelnummer:LJUPYTLIN
1.695,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Färg
 

Beskrivning

Pythagoras, det fantastiska mönster av prismor skapat av Sven Markelius för FN-huset i New York, 1952. Markelius var en av 1900-talets mest framgångsrika svenska arkitekter, och en av den svenska funktionalismens förgrundsfigurer. Pythagoras blev snabbt ett signum för Markelius, och mönstret nådde ända till FN:s högkvarter i New York!

 

Finner detta exklusiva tyg även en plats i ditt hem? Vi hoppas så, för detta är verkligen något utöver det vanliga!

 

* Finns i två färger: Röd och Blå. Välj i listan ovan vilken färg du önskar.

* 100% Linne

* Bredd 120 cm.

* Rapport 180 cm.

 

(Tyget finns även tryckt på Trevira CS Sammet, se "Relaterade Produkter", nedan).

 

Minsta beställningsmängd är 1 meter.

 

Ungefärlig leveranstid är 1-2 veckor.

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.