• Lustgården Pastell 1
  • Lustgården Pastell 2
  • Lustgården-Natur-1
  • Lustgården Natur 2

TYG Lustgård - Stig Lindberg - 2 färger - Trevira CS

Artikelnummer:LJULUSTTRE
775,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Färg
 

Beskrivning

Visst känner du till Stig Lindberg, en av Sveriges mest kända formgivare?! En banbrytande tusenkonstnär, som främst verkade som industridesigner, keramiker och illustratör. Lindbergs design har satt stark prägel på det vi idag förknippar med "svensk design" under 40-50-talet. Lindberg samarbetade med NK:s textilkammare från 1947 och framåt. Textilkammarens chef, Astrid Sampe, hade blivit imponerad av Lindbergs förmåga att uttrycka sin fantasi och kreativitet på textil. Och vad vi har njutit och njuter av dessa färgstarka, lekfulla och smått surrealistiska tygtryck, en del av vilka visades på specialutställningen "NK Bo" 1947.

 

Trycket Lustgård är en riktig klassiker som fortfarande lockar både barn och vuxna till fantasi och glädje.

 

I kvaliten "Travira CS Struktur" (flamskyddad) erbjuder vi Lustgård i två olika färgställningar (och ytterligare tre i vanlig bomullskvalitet - se "Relaterade Produkter", nedan). Du ser dem på bilderna ovan där de visas i samma ordning som i listan av färgval.  

 

* 100 % Travira
* Tygbredd: 150 cm.
* Mönsterrrapport: 97 cm.

 

Minsta beställningsmängd är 2 meter.

 

Ungefärlig leveranstid är 1 vecka.

Relaterade produkter


699,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information


775,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.