Fel

File not found

  • Hörle-tyg-2
  • hörle liten bild
  • hörle förlaga

Tyg - Hörle 1700-talsmönster - Ljungbergs Textilier

Artikelnummer:LJUHORLE
795,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
 

Beskrivning

Mönstret Hörle är ett av Ljungbergs Textils historiska mönster, en del i kollektionen Authentic Historical Collection. Lars Sjöberg heter mannen som reproducerat det klassiska mönstret under minutiös kontroll, för att komma så nära originalet som möjligt. Sjöberg är en av vårt lands mest kunniga i fråga om 1700-talets byggnader möbler och textilier.

 

På bild 4 ser du förlagan till reproduktionen. Ett mycket gammalt tyg...

 

Finner detta otroligt vackra tyg en plats i ditt hem?

 

Finns i färgen BLÅ.

 

* 50% Bomull, 50% Lin
* Bredd 150 cm.
* Rapport 38 cm.Minsta beställningsmängd är 2 meter.


Ungefärlig leveranstid är 1 vecka.

Relaterade produkter

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.