• Produktbild freja
  • Freja Bild 1
  • Freja bild 4
  • Freja Bild 2
  • Freja Bild 3

Möbeltyg FREJA - 56% Ull - 16 färger

Artikelnummer:BERFRE
975,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Färg
 

Beskrivning

Ett mycket fint ulltyg som kommer att göra dina omklädnadsprojekt rättvisa! Förutom att det är riktigt snyggt, har det dessutom hög flamhärdighet och slitstyrka! Mycket passande till kökssoffor eller klassiska 40-/50-/60-talsstolar/fåtöljer.

Finns i hela 16 färger - från pigga pasteller till harmoniska gråtoner. Välj i listan ovan vilken färg du önskar. Vill du har tygprover sänder vi gärna detta till en kostnad av 50 kr för 5 prover (eller 100 kr för 10 prover), se "Relaterade Produkter".

Ull 56 % och med varp av Trevira CS 44%

Bredd 150 cm.

Tvättråd: Skumtvätt eller Kemtvätt

Martindale: 50 000 varv

Bredd 150 cm.

 

 

 

Relaterade produkter


50,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.