• Miasoffa-Amazilia-1
 • Miasoffa-Amazilia-2
 • Miasoffa-Amazilia-3
 • Träslag-WEB8

Mia Soffa Amazilia

Artikelnummer:ABCHR03j
15.900,00 kr
Ben
 
 • Mia är en söt, nätt och lättplacerad 2-sits soffa i mjuka former och 50-talsstil, som påminner lite om "Carl Malmsten" i sin utformning. I detta utförande, klädd i ljuvligt vacker Amazilia sammet, tonad i lila och grått, (och med ben i mörkbrun lasyr),  förenas verkligen retro med modernt. Supersnyggt tycker vi!

   

  Soffan som är inspirerad av möbler från mitten av förra seklet, kommer i.o.m. sina rena former till sin fulla rätt både i en toppmodern inredningsstil och tillsammans med annan inredning från tiden - kanske ett soffbord i teak, en stringhylla och en gammal radioapparat...

   

  Benen är av björk, och kan fås i följande varianter av lasyr: Björk ljuslackade, eklasyr, mörkbrun lasyr, mahognylasyr, körsbärslasyr, vit lasyr eller aluminum. Notera att aluminiumbenen är massiva och kostar 2000 sek extra.

   

  Mått: L120, D70, H85

   

  Notera att det även finns en fåtölj i serien "Mia", se "Du kan också vara intresserad av dessa produkter", nedan!

   

  * Ungefärlig leveranstid är 6 veckor. Vi meddelar dig om en mer specifik leveransvecka då vi bekräftat beställningen med leverantören.

   

  * Notera att denna möbel räknas som SPECIALTILLVERKAD, då du själv väljer tyg, färg, ben och eventuella övriga attribut. Se "Köp- och Leveransvillkor" för mer information vad gäller ångerrätten på dessa möbler.

 • Relaterade produkter


  13.475,00 kr
  Mer information


  14.975,00 kr
  Mer information


  14.975,00 kr
  Mer information


  11.975,00 kr
  Mer information

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.