ekolsund-en-se-4e8ef7e5d295f

EKOLSUND - EN SERIE MÖBLER I SENBAROCKSTIL

Artikelnummer:EKOLSUND serien
 
 • Ekolsund Kollektionen är en serie av kvalitetsmöbler vars möbelstil härstammar från 1700-talets mitt, och som vi kallar för "senbarock". Produktionen sker i Sverige, av hantverkare som använder sig av specialistkunskaper som sträcker sig långt tillbaka, vad gäller hantverk, stil och produktion, för att skapa vackra tidlösa möbler av högsta klass. Materialvalen är de bästa, och arbetssättet noggrant och kärleksfullt. Möblerna målas sedan med modern teknik, och yttersta lagret handmålas i antikutförande med tydliga penseldrag och patinering.

   

  Är du intresserad av möbler i denna serie, kontakta oss! Nedan är priser vid köp av enstaka möbel, men beställer du en uppsättning möbler kan vi ge dig ett offertförslag. För närvarande kan du inte beställa alla dessa möbler på nätet då vi saknar tillräckligt bra bildmaterial, men slå oss en signal, eller skriv ett mail så ringer vi upp! De möbler som är markerade med grön text går dock bra att köpa via vår webbutik direkt. Frakt ända fram till din dörr ingår vid köp över 10 000 sek.

   

  Stol Ekolsund 3 295 sek

  Stol Skokloster 4 295 sek

  Slagbord Ekolsund 13 875 sek

  Bord Ekolsund 8 795 sek

  Skåp Ekolsund 25 975 sek

  Vitrinskåp Ekolsund 25 975 sek

  Avlastningsbord Ekolsund 7 975 sek

   

  Priserna gäller för 2011, men reservation görs för plötsliga prishöjningar från producentens sida.

  Ekolsund HELA KOLLEKTIONEN edited-2

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.