• Skärmar-Tulpan
  • Tulpan-15
  • Tulpan-25
  • Tulpan-3
  • tulpan-natur

Skärm Tulpan - 5 storlekar - 2 färger

Artikelnummer:HBL2433
395,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Färg
Storlek
 

Beskrivning

Jättefina laminerade tygskärmar med tulpanmotiv.

 

Välj mellan beige och svart bakgrund.

 

Finns i 5 olika mått: De tre första varianterna är något högre än de två sista.

 

Variant 1: Övre diameter 17 cm. Nedre diameter 12 cm. höjd 14,5 cm. Klotfäste.

Variant 2: Övre diameter 20 cm. Nedre diameter 14 cm. höjd 16,5 cm. Klotfäste.

Variant 3: Övre diameter 25 cm. Nedre diameter 17,5 cm. höjd 19 cm. Klotfäste.

Variant 4: Övre diameter 20 cm. Nedre diameter 13,5 cm. höjd 14 cm. Klotfäste.

Variant 5: Övre diameter 25 cm. Nedre diameter 16 cm. höjd 17 cm. Klotfäste.

 

Välj önskad storlek och färg i listan ovan. Notera att priset är beroende av storleken på skärmen. Du ser pristillägget för respektive skärm i listan.

 

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.