• Tropical-2
  • Tropical-0
  • Tropical-1

Lampskärm Tropical Klang - 4 storlekar

Artikelnummer:HB2579
285,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Variant
Typ av lampfot
 

Beskrivning

Stilig skärm med fantastiskt mönster, lite som en etsning.

 

Färg: Offwhite.

Finns i fyra storlekar:

 

Variant 1: Nedre Diameter 17 cm. Övre diameter 15 cm. Höjd 13 cm. Klotfäste.

Variant 2: Nedre Diameter 20 cm. Övre diameter 17 cm. Höjd 14,5 cm. Klotfäste.

Variant 3: Nedre Diameter 24 cm. Övre diameter 20 cm. Höjd 17 cm. Klotfäste.

Variant 4: Nedre Diameter 30 cm. Övre diameter 25 cm. Höjd 22 cm. Fast Fäste.

 

Gillar du även den mycket häftiga och maffiga lampfoten? Den heter "Cylindrica" och den kan du välja till i listan här ovan!

Mått: Diameter 10 cm. Höjd 45 cm. Höjd tillsammans med skärmen på bilden (variant 4 av skärmen) är 61 cm.

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.