• Broken-Mirror-och-Dilbar
  • Dilbar-varianter9

Lampskärm Broken Mirror - 3 storlekar

Artikelnummer:HB301003
345,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Typ av lampfot
 

Beskrivning

Härlig RETRO-känsla med denna skärm "Broken Mirror".

 

Finns i tre storlekar:

 

Variant 1: Diameter 20 cm. Höjd 23 cm. Rund. Fast Fäste.

Variant 2: Diameter 25 cm. Höjd 26 cm. Rund. Fast Fäste.

Variant 3: Diameter 32 cm. Höjd 47 cm. Rund. Fast Fäste.

 

Tycker du lampfoten var snygg (visst är den!!!) så finns den också att köpa till som tillval. Den heter "Dilbar" och finns i fyra olika färger (Vit, Svart, Orange och Grön). Foten är gjord av keramik. Mått lampfot: Diameter 27 cm. Höjd 54 cm. Tillsammans med skärmen på bilden (som är av variant 3, alltså 47 cm hög) är totalhöjd på lampfot och skärm 95 cm.

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.