• Bubbles-1
  • Bubbles-2
  • Bubbles-Vit
  • Bubbles-Grå
  • Bubbles-färgval

Lampfot Keramik Bubbles - 4 färger

Artikelnummer:HB6567
1.495,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Typ av lampfot
Färg
Storlek
Färg på skärm
 

Beskrivning

Helt nyinkommen lampfot i finaste keramik, den sk "Bubbles". Mycket stilig och originell, för dig med modern exklusiv smak.

 

E27-hållare. 40W.

 

Finns i två storlekar:

 

Variant 1: Höjd 29 cm. Diameter 15 cm.

Variant 2: Höjd 49 cm. Diameter 23 cm.

 

Finns i fyra olika färger: Evergreen, Bluestone, Grey Crack och White matt.

"Evergreen" (grön) och "Bluestone" (blå) är väldigt mörka (mot svart) i färgen, men skiftar i grönt respektive blått. På bilderna ovan ser de nästan helt svarta ut, men de har alltså en nyans i nämnda färger i verkligheten.

 

Önskar du köpa till en LAMPSKÄRM, rekommenderar vi skärmen ROMA. Roma finns i 12 färger, välj i listan ovan (du kan även titta på skärmen på dess separata produktsida, för att se hur de respektive färgerna ser ut).

(På bilderna visas Bubblesfot Variant 2 med Roma 35).

 

Lämplig storlek för lampfot variant 1, är "Roma 24" (24 cm i nedre diameter, 20 cm i övre diameter, 17 cm hög).

Lämplig storlek för lampfot variant 2 är "Roma 35" (35 cm i nedre diameter, 30 cm i övre diameter, 25 cm hög).

 

 

Relaterade produkter


255,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.