• tulpan-natur2
  • Tulpan-31
  • Tulpan-4

Lampfot Cameron med skärm Tulpan

Artikelnummer:HBL3922433
1.195,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Färg
 

Beskrivning

En som stilren och vacker bordslampa!

 

Här kombinerar vi en lampfot i trä som heter "Cameron" och en skärm "Tulpan". Skärmen finns i både beige (som på bilden), men även i svart. Se bilder ovan. Du väljer färg på skärmen i listan ovan.

 

Mått skärm: H14,5, Övre diameter 17 cm, Nedre diameter 12 cm.

Mått lampfot: H68 cm. Diameter 12 cm.

Totalhöjden blir ca 75 cm.

 

E27, 1*60W.

 

 

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.