Trearmad Golvlampa 50-tal SÅLD

1 445.00 kr

LAMPAN ÄR NU SÅLD. MEDDELA OSS GÄRNA OM DU ÄR INTRESSERAD AV LIKNANDE OBJEKT! DU KAN OCKSÅ "GILLA" OSS PÅ FACEBOOK DÄR VI LÄGGER UT EFTERFRÅGADE NYINKOMNA MÖBLER!

 

Efterfrågad golvlampa med stor charm. Vem blir inte glad av att titta på en sådan?! Vi letar hela tiden efter sådana här lampor och det är INTE ofta de kommer in, så passa på!

 

Fin stomme, skärmarna är slitna men fullt funktionsdugliga och fina och hela. El behöver bytas.

 

OBS: ENDAST EGEN AVHÄMTNING I VÅR FYSISKA BUTIK I GÖTEBORG. När du lägger lampan i varukorgen kommer 50 sek automatiskt (av tekniska skäl) att läggas till varupriset trots att frakt inte ingår. Detta innebär dock inget högre pris för dig som handlar på webben, då priset i butik är 1 495 sek.

Senast uppdaterad: onsdag, 25 november 2015 02:07


Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i olika klassiska tidlösa stilar, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, konstpäls- och fårskinnsprodukter såsom kuddar och plädar. Vi erbjuder vidare en homestylingtjänst och kan hyra ut möbler till speciella evenemang. Till mycket konkurrenskraftiga priser sett till kvalitet och hantverk, kan alla genom webbutiken köpa vackra och intressanta möbler och föremål, som man inte hittar i varje traditionell möbelbutik, oavsett vart man bor i vårt avlånga land. Aprilia Interiörs signum är möjligheterna att i hög grad själv välja möbelns utseende - att få den skräddarsydd, direkt på nätet! Välkommen att botanisera i en salig blandning från 1700-tals- till kontemporär stil; gustavianska stilmöbler, rokokomöbler, fåtöljer och stoppade sänggavlar i 40/50-talsstil, nyrenässans, empir, chesterfield, rustika countrystilar, 60/70-tal och "shabby chic", samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av trendspaningar, inredningstips, nyheter och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Anmäl dig även till vårt nyhetsbrev, och bli vår vän på FACEBOOK, där du kan se bilder på nyinkomna möbler så fort vi lagt ut dem till försäljning!