• Låda-1
  • Låda-2
  • Låda-3
  • Låda-4
  • Låda-5

Trälåda Kvitton

Artikelnummer:ZAN00001TRAKVITT
75,00 kr
 

Beskrivning

Är ni liksom vi OERHÖRT förtjusta i gamla trälådor, för förvaring av allehanda små och stora ting? Inget är finare att sätta i hyllan/skåpen - något unikt istället för kvantitetsproducerade IKEA-askar...

 

Charmig trälåda med utdragbart lock.

Avdelad i två fack inuti. För kvitton och "ören".

Någon liten skada i fanéren (se bild). Annars fin patina!

 

Mått: Bredd 20 cm. Djup 15 cm. Höjd 14 cm.

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.