• Trälampa-1
  • Trälampa-2
  • Trälampa-3
  • Trälampa-4
  • Trälampa-5
  • Trälampa-7
  • Trälampa-8

Stor bordslampa snidat trä

Artikelnummer:ZAN00001BOSNTRA
845,00 kr
 

Beskrivning

Stor härlig unik bordslampa i snidat trä.

Vi gillar denna jättemycket!

 

Ny sladd med smal stickpropp och strömbrytare.

 

OBS: Foten säljes UTAN lampskärm.

 

Det går dock bra att köpa till lampskärm om man så önskar. I butiken har vi mängder med alternativ! (På bilden syns en "Lampskärm Klassisk Oval", diameter 45 cm, Färg Svart, utan kantband, med lyrfäste - samt på en av bilderna en "Lampskärm -A-form", diameter 40 cm, Färg Sand, med kantbant, med lyrfäste (fast vi rekommenderar kanske storlek 45-50 cm för denna lampfot). Se "Relaterade produkter".).

 

Höjd (utan skärm): 63 cm (upp till och med lamphållaren). Pä lamphållaren är i detta fallet utöver denna höjd en sk "skärmlyra" påsatt, på vilken lampskärmen vilar. Skärmlyran kan anpassas i höjd och kan vara mellan ca 15-25 cm.

Diameter (nedtill foten): 23 cm.

 

Om lampskärm med skärmlyra beställes kan vi skicka med skärmlyreställningen utan kostnad.

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.