Set-med-jultavlor

Set med 3 korsstygnstavlor m julmotiv

Artikelnummer:ZAN00001JULKOR
125,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
 

Beskrivning

Set med tre så fina små tavlor i korsstygn. Juliga motiv av Maria och Jesusbarnet, Maria och Jesusbarnet ridande på åsna och De tre vise männen.

 

Mycket fint skick. Små skav på ramarna finnes dock.

 

Tänk så mycket arbete bakom dessa tavlor!

 

Underbara i barnrummet eller kanske i hallen, nu över advent och jul?

 

Mått: 20* 20 cm (per tavla).

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.