• Matsalsbord-Gustavianskt-1
  • Matsalsbord-Gustavianskt-2
  • Matsalsbord-Gustavianskt-3
  • Matsalsbord-Gustavianskt-4
  • Matsalsbord-Gustavianskt-5
  • Matsalsbord-Gustavianskt-6
  • Matsalsbord-Gustavianskt-7
  • Matsalsbord-Gustavianskt-8
  • Matsalsbord-Gustavianskt-9

Matsalsbord Gustaviansk Stil Ovalt

Artikelnummer:ZAN0001GUSTBPRIV
1.150,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
 

Beskrivning

Fint ovalt matsalsbord i gustaviansk stil.

 

Sargen har ett mönster som exakt liknar vår nyproducerade gustavianska serie "Gunnebo" - och det är ett mönster som vi verkligen tycker jättemycket om!

 

Är delbart, men inga iläggsskivor finnes.

Benen monteras lätt isär vilket underlättar transport och införsel i rum.

 

Mått: 150*110 cm. Höjd 74 cm.

 

Material: Troligen mdf, men benen är troligen i massivt trä.

 

Bordet är målat i en pärlvit varm nyans. Tänk dig crèmevitt med grått målat med pensel över. Synliga penseldrag. Lackat över.

Bordsytan är sliten och har en ganska "matt" och fläckig finish. Fläckar finnes och avskav finnes också - se bilder. Detta är ett bord där du slipper ha ångest över när första "hacket" eller fläcken skall komma - de finns redan där! Kanske passar barnfamiljen som ändå vill ha ett bord i denna stil?

 

Stolarna på bilden ingår EJ. Men fint att blanda stolar av olika stil runt detta bord!

 

OBS: ENBART egen avhämtning i Kungälv. Kontakta oss för mer info om adress etc.

 

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.