• Liten lampa onyx 1
  • Liten lampa onyx 2
  • Liten lampa onyx 3
  • Liten lampa onyx 4

Liten bordslampa onyx

Artikelnummer:ZAN00001LBON
75,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Med eller utan lampskärm
 

Beskrivning

Söt liten lampa i onyx med fungerande el (smal helgjuten stickpropp). 

 

Priset gäller UTAN lampskärm. 

 

Önskar du köpa lampskärmen på bilden, kan du göra det genom att lägga till den som tillval ovan. Skärmen är en sk "Tilgman-skärm", nyproducerad, i färgen crèmevit med kantband i satin.

 

Mått lampfot: Höjd 18 cm (inklusive lamphållaren).

 

Mått lampskärm (tillval): Nedre diameter 16 cm. Övre diameter 6 cm. Höjd 21,5 cm. 

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.