• Tilgman 1
  • Tilgman 2
  • Tilgman 3
  • Tilgman 4
  • Tilgman 5

Tilgmans Keramik - Bordslampa

Artikelnummer:ZAN00001TBBR
225,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Med eller utan lampskärm
Kantband
 

Beskrivning

Söt antik bordslampa av anrika Tilgmans Keramik.

 

Ny lamphållare och ny sladd med smal stickpropp.

 

Priset ovan är EXKLUSIVE lampskärm men du kan välja till en nyproducerad lampskärm (perfekt för Tilgman-lampor!) ovan. Skärmstorleken vi tycker passar och som du också ser på bilden, är storlek "16", som har följande mått: Nedre diameter 16 cm. Övre diameter 6 cm. Höjd 21,5 mc (klofäste anpassat för E14-sockel). Färgen på skärmen är Crèmevit och det finns både MED och UTAN kantband (önskar du annan färg på skärmen, kontakta oss gärna, eller beställ skärmen på dess separata produktsida - det finns 21 färger att välja mellan...)

 

Höjd lampfot exklusive lamphållare och skärm: 16 cm.

Höjd inklusive lamphållare: 21,5 cm.

Bredd lampfot (som bredast): 13,5 cm.

Höjd inklusive lampskärm Tilgman storlek 16: 38,5 cm.

 

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.