Fotomotiv-Göteborg-1

8 Fotomotiv öfver den vackra Hamnstaden Göteborg

Artikelnummer:ZAN00001GOTFOM
345,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
 

Beskrivning

Set med 8 stycken väldigt fina fotomotiv över Göteborg - I forna dagar.

 

Utgivet av Sten Flygare. I samarbete med Historiska Muséet.

 

Mycket fint skick. Själva fodralet har någon blemma.

 

Fotomotiven är helt fläckfria och mycket fina, i kartongpapp. PERFEKTA att rama in! Snyggt på en tavelvägg med exempelvis smala svarta träramar.

 

Motiven föreställer:

 

1. Göteborg 1923 - Kungsportsplatsen

2. Göteborg 1900 - Vy från Lilla Torget över Hamnkanalen

3. Göteborg ca år 1930 - Skärgårdsbåtar vid Träpiren

4. Göteborg år 1902 - Feskekörka

5. Göteborg år 1925 - Skeppsbron

6. Göteborg slutet av 1800-talet - Vy från Skansen Krona över Haga

7. Göteborg när seklet var ungt - Vy från Tyska Kyrkan mot öster

8. Göteborg omkring sekelskiftet - Marknad på Kungstorget

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.