torsdag, 13 november 2014 09:58

Möbeltyger i naturliga material - Ull och Lin

Betygsätt den här artikeln
(4 röster)

Ibland vill vi "back to basic", till naturliga material, med en naturlig "look". Vi erbjuder flera fina alternativ på tyger du kan använda till dina möbler och andra sömnader.

 

Det finns två varianter på MÖBELULL. Dels en som är gjord av 100% ull - "Möbelull 100%" - ett härligt vackert kraftigt tyg som utstrålar värme. De fina nyanserna (37 stycken!) blandar sig vackert med de mörka ullfibrerna i tyget, och ger ett varmt, lite murrigt intryck . Ett tåligt tyg som även kan användas i offentliga miljöer. Dels en som innehåller 70% ull - "Wooly" - lika tåligt och med 24 stycken slående vackra färger.

 

Mobelull-Media-Produktbild         Wooly-Produktbild

 

Alltid lika fint blir det att välja ett LINNETYG - det mjuka, dova, naturliga och diskreta, som passar både till sömnader och möbelklädsel. I butiken finns två olika varianter att välja mellan. Stone Washed Linen 100% är som namnet avslöjar helt tillverkat av linnematerial. Detta tyg finns i många olika nyanser, både dovare vita, beiga, gråa och bruna nyanser, men också mer slående färger som rött, blått och gult. I.o.m. att tyget är gjort helt av linne, är det lite skrynkligt av naturen. Elegant Washed Linen, innehåller 69% lin. Här väljer du bland 15 nyanser i vitt, grått, beige och brunt. Ett lite "slätare" och kanske, ja, elegantare tyg, på sitt sätt.

Stone-Washed-Linen-Produktbild         Linne-Elegant-Washed-Produktbild

Läs 7749 gånger Senast ändrad torsdag, 13 november 2014 10:26
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.