onsdag, 01 oktober 2014 07:17

Nyhetsbrev Oktober 2014

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

skylt liten

Nyhetsbrev

Oktober 2014


LONG TIME NO SEEN!

Ja, det var verkligen längesedan vi kommunicerade till er kunder via detta nyhetsbrev! Vi vill be om ursäkt, men samtidigt återuppta kontakten genom detta medie! Kanske kan något nedan locka dig till Aprilias webbutik, kanske var det längesedan du var inne och spanade bland alla fina saker och möbler?! Vår allra främsta kommunikationscentral, det är vår FACEBOOK-sida, som vi så gott som dagligen uppdaterar med nyheter, erbjudanden, inspirationsbilder, tips och idéer. Så - även om du föredrar ett klassiskt nyhetsbrev såsom detta - uppmuntrar vi dig att gå in och "gilla" Aprilia Interiör på Facebook! Gör nu det på en gång så att du inte glömmer av det!

HETT JUST NU

Det vi märker av är det ökande intresset för antika möbler, och därmed även sätt att själv enkelt renovera eller piffa upp sina fynd. Ett populärt sätt att förfina en inhandlad fåtölj, är att införskaffa ett fårskinnsöverdrag (vilket är betydligt lättare och billigare än att genomföra en fulländad omklädnad av fåtöljen). Vi säljer överdrag som är skräddarsydda till klassiker såsom Bruno Mathssons "Miranda", "Pernilla" och "Eva", eller Yngve Ekströms "Lamino", eller t.o.m. tuffingen från Dux: "Superspider". Våga köpa gamla märkesfåtöljer i butik eller på auktion - det finns alla möjligheter att få en klenod till superpris, särskilt när det blir så prisvärt att få ett nytt överdrag! Klicka på bilderna för att komma till produkten.

Stolsoverdrag-M1 Stolsoverdrag-P3
Stolsoverdrag-Y1 Stolsoverdrag-E1


BILDER FRÅN PRESSEN

Möblerna från ABC Collection är hjärtat i hela vår verksamhet. Hela webbutiken är egentligen uppbyggd runt dessa fantastiskt vackra och söta fåtöljer, bänkar, sänggavlar och tyger. Vi älskar formerna, vi älskar tygerna, vi älskar att de är svensktillverkade, vi älskar kvalitén. Se här några bilder från pressen från i somras - möblerna är mer aktuella än någonsin! På bilderna visas: Emmafåtölj Shiny Sammet ("Drömhem & Trädgård"), Djuphäftad Sänggavel Como Sammet ("Hus & Hem"), Miasoffa i Panaro ("Leva & Bo") och Almafåtölj i Panaro ("Allt i Hemmet").

Emmafatolj i Dromhem och Tradgard Sanggavel fran Hus och Hem
Miasoffa i Leva och Bo Alma i Allt i Hemmet


ANTIKT & UNIKT
De antika föremålen och möblerna utgör en viktig del av Aprilia Interiörs verksamhet. Vi kan inte leva utan dessa föremål omkring oss! Spana gärna igenom det dagsaktuella lagret av antiktiveter HÄR! Nytt hos oss är även en kategori som vi kallar för "FIN-LOPPIS". Här kan du hitta saker till lite lägre pris, men som ändå är vackra och funktionella - något som vi aldrig kompromissar med! Nedan lite exempel på olika typer av varor i antik-butiken just nu!

Inspirationsbild Golvlampa  Matservis-Lidkoping-108-delar-0 
 Gustavianskt-svartmalat-bord-1 Bestick-Inspirationsbild-3 


FRAKTER

Vi vill gärna att du hör av dig till oss, är det så att du önskar köpa flera saker i butiken och undrar över fraktkostnader. Ofta kan vi samfrakta flera objekt, och priset blir därmed betydligt billigare än om du köper varje vara för sig. Gör en lista med de saker du är intresserad av, och maila oss om en offert!

 

Ha nu en riktigt fin höst, till vi hörs igen! / Aprilia Interiörwww.apriliainterior.se

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Läs 3271 gånger Senast ändrad onsdag, 01 oktober 2014 07:23
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.