onsdag, 12 mars 2014 20:11

Mia fårskinnsfåtöljer i "Malou Efter Tio"

Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)

Om du skulle råka titta på "Malou efter 10" på TV4, fram till och med den 20/3-2014, kan du se ABC Collections Miafåtöljer i fårskinn i studion, samt i bakgrunden en Miafåtölj som är specialgjord i mönstrat tyg av Lisa Bengtsson. Vi tycker givetvis att det är jätteroligt med en sådan fin exponering av dessa ljuvliga fåtöljer, som vi säljer här i webbutiken! Miafåtöljen är en variant av vår kända Emmafåtölj; i stort sett samma storlek men med lite högre armstöd. Klädd i fårskinn blir fåtöljen verkligen något extra - perfekt till det där hörnet du vill skall synas lite extra! Till jul är Miafåtöljen i fårskinn givetvis särskilt populär, men faktum är att fårskinnsfåtöljen är lika go att sitta i hela året. Fårskinnet håller jämn temperatur och passar fint in in i vilken inredning som helst. Det är populärt att även beställa en matchande fotpall till fåtöljen - detta väljer du som tillval i webbshopen. Miafåtöljen kan förutom fårskinn fås i en rad olika utföranden - allt från bomullstyger från exempelvis Designers Guild, till Missonityger och  sammet i olika typer. Välkommen med din förfrågan ifall du blir nyfiken! / Aprilia Interiör

Skarmavbild-2014-03-12-kl.-19.50.03-Liten-bild

Skarmavbild-2014-03-12-kl.-19.50.32-liten-bild

Läs 5712 gånger
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.