torsdag, 12 december 2013 11:04

Julklappstips - Överraska med en antik jordglob, hatthylla eller balansvåg?!

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Det är nu bara knappa två veckor kvar till jul - kanske har du fortfarande några klappar kvar att fixa? Ofta brukar det vara de "svåraste" klapparna kvar till sist - de som skall ges till dem som... ja, är just lite "svåra" att köpa presenter till. De kanske har en alldeles speciell stil (eller ingen stil alls?!), de kanske redan har "allt" eller kanske säger att de inte vill ha någon klapp - men du vill ändå överraska med något alldeles unikt och fantastsikt?! Ta och titta igenom våra julklappstips - det kan mycket väl finnas den där udda-prylen som du letat efter! Tid finns ännu kvar! LYCKA TILL! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VÅR JULKLAPPSLISTA!

Jordglob-Inspiration

Läs 7343 gånger
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.