tisdag, 01 oktober 2013 09:50

Möbelsammet - Ny färgkarta tillgänglig!

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Nu har de nya färgerna till vår så populära möbelsammet "James" kommit. Nya och fler färger finns nu att välja mellan, så förutsättningarna för att du skall hitta exakt rätt nyans till din möbel är riktigt stor! Du vet väl att du kan få färgprover utan kostnad, om du är en seriös spekulant? Vid presumptiva ordrar på över 2 meter kan vi skicka upp till 5 prover till dig. Maila oss! Och lycka till med ditt val och din möbelrenovering! Vi tycker det är jättekul att se det färdiga resultatet efter en möbeltapetsering, så skicka oss gärna en bild så publicerar vi den på vår Facebooksida!

James-Nya-Farger-1-5

James-Nya-Farger-6-10
James-Nya-Farger-11-15 James-Nya-Farger-43-47
James-Nya-Farger-16-20 James-Nya-Farger-21-24
James-Nya-Farger-40-42 James-Nya-Farger-35-39
James-Nya-Farger-25-29 James-Nya-Farger-30-34
Läs 6825 gånger Senast ändrad tisdag, 01 oktober 2013 10:26
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.