fredag, 20 september 2013 18:29

Gunnebo sänggavel i gustaviansk stil

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Har du lagt märke till Mille Nottis senaste reklamkampanj? Kanske har du tänkt att sänggaveln i bakgrunden är precis i din stil? Då har du kommit rätt! Gaveln (eller den hela sängstommen om man så önskar) heter "Gunnebo" och kan beställas genom Aprilia Interiör. En absolut favorit, och en av de mest beställda möblerna i vår butik. En tidlös, mycket vacker gavel, som passar lika bra i den gammeldags inredningen som i den toppmoderna. Fås i valfri färg. Helt svensktillverkad. Snart finns även en Gunnebo gavel med tillhörande sängbord i vår utställning - håll utkik efter fler vackra inspirationsbilder samt detaljbilder som läggs upp om några veckor. / Aprilia Interiör

Mille Notti Reklambild

Läs 6417 gånger Senast ändrad fredag, 20 september 2013 18:38
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.