tisdag, 17 september 2013 10:36

ABC Collections möbler i nya fina Designers Guild tyger.

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Nu finns ABC Collections härliga möbler att få i ett par fina Designers Guildtyger, nämligen den enfärgade Panaro, samt randen Bisenzio, som är fina att kombinera. Tyget känns lyxigt men samtidigt avskalat och naturligt - en blandning av det bästa helt enkelt - och finns i en mängd olika färgsättningar. Kanske dags att införskaffa den där "Emman" som du så länge gått och funderat på?! Nedan ett urval av de färger som finns att välja på. / Aprilia Interiör

Panaro-Designers-Guild-1-5Designers-Guild-Bisenzio-1-4

Läs 5314 gånger Senast ändrad tisdag, 17 september 2013 10:46
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.