tisdag, 29 januari 2013 08:19

Ännu ett nytt exklusivt sammetstyg i butiken: Ritz Velvet

Betygsätt den här artikeln
(13 röster)

Sammet är ju "på tapeten" och inte undra på! Klassiskt, vackert, mjukt, rejält och ofta med härliga mustiga eller slående rika färger. Flera är t.ex. de restauranger här i Göteborg som blivit mycket populära genom sin burleska varma inredning där man exempelvis gärna använder tunga röda sammetssömnader, äldre mörka rokokomöbler och dov belysning för att få fram den rätta tonen av värme, mysfaktor och trivsel.


Här introducerar vi nu ett exklusivt sammetstyg som är extra tätt och tåligt (hela 100 000 martindale!) och som i vår fysiska butik har blivit mycket populärt för möbelomklädnad - varianten heter Ritz. Luggen är väldigt tät och de matta färgerna ljuvliga. En möbel klädd i denna sammet kommer att upplevas som lyxig och rejäl, men med sin matta finish ändå inte prålig på något sätt. Du kan exempelvis välja mellan ljusa färger i grå- och beigeskala för det mer moderna och ljusa hemmet, eller mörka mustiga såsom vinröd, hallon, mörk terracotta, mörkgrön och midnattsblå, för hemmet som redan är färgrikt eller som behöver en liten färgklick. Detta är sammeten för dig som söker något extra! För möbler, men även tunga gardiner och draperier, kuddar och plädar mm.


Sammet-Bloggbild


Läs 11142 gånger Senast ändrad tisdag, 29 januari 2013 08:41
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.