fredag, 25 januari 2013 14:04

Nytt exklusivt sammetstyg i sortimentet: Como Velvet

Betygsätt den här artikeln
(3 röster)

Como Velvet eller Como Sammet har vi sålt ett tag i vår fysiska butik och nu finns det äntligen att köpa direkt i webbutiken!

 

Como är ett fantastiskt fint tyg. Det är mycket "tunnare" än vanlig sammet, på gränsen till helt platt, och glänser och ändrar nyans beroende på vart ljuset kommer ifrån. Det är dock inte lika skimrande som tyget ”Shiny Sammet” (som också finns i butiken), utan betydligt mattare och strävare, vilket gör den perfekt till klädsel av exempelvis lite finare fåtöljer och stolar, som man vill ska se exklusiva ut, men inte alltför glansiga och extravaganta. Ett lågmält skimrande tidlöst sammetstyg som med sin skönhet garanterat går hem hos de flesta.

 

Klä exempelvis dina matsalsstolar i detta tyg, för att få en elegant känsla till ditt möbelmang - det sätter dessutom tonen för hela rummet. Välj kanske en nyans i gråskalan, eller om du är modig, en mer slående färg på åtminstone några av stolarna, kanske de som står på kortändorna? En äldre Emmafåtölj eller en antik gustaviansk bänk blir också ljuvlig i detta tyg, för att inte tala om din stoppade djuphäftade sänggavel med matchande kortsidebänk.

 

Klär du din möbel i Como sammet blir den som ett litet smycke i ditt hem. Tyget kan också användas draperier, kuddar och gardiner exempelvis. Det finns hela 68 nyanser att välja på i webbutiken, både mildare vit-, grå- och beigeskalor, och mer slående nyanser i t.ex. hallonrött, turkos, illblått, silver och guld.

 

All lycka i din inredning! / Aprilia Interiör

 

Exempel på färger i Como färgpalett: Uppifrån och ner, vänster till höger: 1. Rouge 2. Platinum 3. Raspberry 4. Azure 5. Vornflower 6. Juniper 7. Copper 8. Orchid 9. Apple 10. Ruby 11. Ivory 12. Ebony.

Como-Inspirationsbild

Läs 4195 gånger Senast ändrad tisdag, 29 januari 2013 08:43
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.