torsdag, 20 december 2012 10:31

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)

skylt liten

Nyhetsbrev

GOD JUL &

GOTT NYTT ÅR!APRILIA INTERIÖR ÖNSKAR DIG EN GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!

Så här endast några dagar innan vår stora julhelg, vill vi sända dig ett litet meddelande för att önska en Riktigt God Jul & ett Gott Nytt År, och tacka för det gågna året. Det har varit ett roligt år för vår butik, vi har utvecklat vårt koncept till att bli än mer nischade mot möbler och varor som INTE är dussinproducerade, utan som alla är närproducerade, skräddarsydda och unika. Vissa linjer har vi avvecklat helt, medan vi utvecklat t.e.x. vår "antikdel". Att marknadsföra antika möbler och föremål känns väldigt bra - de dystra prognoser som vi hör om kommande 4-gradiga temperaturökningar p.g.a världens höga utsläppsnivåer, gör att vi än mer vill slå ett slag för en inredningsfilosofi där man återanvänder begagnade möbler som inte behöver ytterligare resurser för att tillverkas. Inga nya träd behöver huggas ner, ingen ny malm brytas, inga transporter från Kina, inga onödiga packmaterial. Det enda som krävs i resursväg är frakten hem till dig, och då använder vi så mycket som möljigt begagnat packmaterial som är fullt brukbart, istället för att slösa med ny plast och kartong. Och många av de som besöker vår fysiska butik, har glädjande nog använt kollektiva medel för att hitta fram! Flera är de som rest med en golvlampa över axeln på spårvagnarna i Göteborg, eller haft med sig "egen sittplats" på Älvsnabben över till Nya Varvet. Om vi kör ut varor till kund, försöker vi att göra detta i samband med andra ärenden eller resor, så att vi inte åker härs och tvärs över sta'n i onödan.

De nyproducerade möbler som vi bygger på beställning, är svenskproducerade och av hög kvalitet, vilket innebär att kunden både gynnar vårt eget samhälle och vår svenska arbetskraft, bidrar till att minska alltför långa transporter från fjärran land, samt investerar i tidlösa möbler som håller länge.

JULKLAPPSTIPS!

I vår webbutik finns nu en samling med "julklappstips" som vi tycker du skall ta del av. Ännu finns tid att införskaffa fina unika klappar till nära och kära. Klicka på bilden nedan för att komma till hela listan:

Nyhetsbrev

DE MEST SÅLDA NYPRODUCERADE VARORNA UNDER HÖSTEN

Söker du inredningsinspiration inför vinterns kalla månader? Här nedan ser du de varor som Aprilia Interiör sålt mest av, bland våra nyproducerade varor. Kanske kan en varm pläd i konstpäls, ett lammskinn eller ett renskinn också hitta en plats i ditt hem den närmaste tiden? En nyhet är att lammskinnsfällarna nu finns i flera olika storlekar (då m.h.a. flera ihopsydda skinn). Den långa varianten som mäter 180 cm, vill vi särskilt slå ett slag för, då den är perfekt att lägga i en stor fåtölj - utan att den ramlar ner över ryggstödet eller ej räcker hela vägen ner över sitsen. Helt perfekta med andra ord!

Plad-Murmel-Inspiration-2 NY-Inspiration-Rug-Maori-Honey-Sahara
Renskinnsfall-Inspiration-4-kant Maori-Doppio-Inspiration-0

Pläd Konstpäls Murmel, 3975 sek.    Lammskinnsfäll Långhårig Lockig, 995 sek.

Renskinn, 1495 sek.    Lammskinnsfäll Långhårig Lockig, 180 cm, 1595 sek.

 

FACEBOOK

Vi säger det återigen - gå in och "gilla" oss på Facebook - det är den bästa julklapp DU kan ge OSS! Detta nyhetsbrev skickas inte ut så ofta, men Facebookuppdateringarna är väldigt regelbundna. Genom Facebook får du dagligen uppdateringar om nya varor som kommer in i butiken, sporadiska erbjudanden (för att fira att vi exempelvis uppnått ett visst mål av besökare på hemsidan etc.), samt inredningsinspiration i form av hemma-hos-bilder, "plockbilder" och information om vad som är på väg in.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Till sist, återigen, GOD JUL & GOTT NYTT ÅR, kära kunder & prenumeranter!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

 


Sannegårdsgatan 20, 41760 Göteborg

0730-646511

ÖPPETIDER

www.apriliainterior.se

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Läs 6294 gånger
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.