torsdag, 06 september 2012 15:53

NYHETSBREV SEPTEMBER

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Nyhetsbrevet innehåller bilder, om du inte ser dessa, {readonline}läs brevet i din webbläsare{/readonline}.

skylt liten

Nyhetsbrev

SEPTEMBERSEPTEMBER MÅNAD - DEN LJUVASTE AV DEM ALLA!

Så här när luften blir lättare att andas, kylan kryper lite närmre och folk börjar förbereda sig inför mer innesittartid, märker vi ett allt större intresse för inredning efter sommarens stiltje. Nu vill man fräscha upp och förnya sin hemmamiljö, och vad är härligare än att åka på utflykter på helgerna för att promenera runt i höstlöven och den ljuva septemberluften och då och då efter vägens gång dyka in i en inredningsbutik för att botanisera bland möbler och föremål och bli lite inspirerad. Botanisera mer än gärna i butik Aprilia Interiör, på vår hemsida och bland fotografierna på vår Facebooksida - du kommer garanterat att hitta något som passar in hos dig, vare sig du har ett modernt eller retroinspirerat boende.

FACEBOOK - ETT AV VÅRA VIKTIGASTE MEDIER

Vi tjatar, men återigen vill vi påminna om och uppmuntra till att bli vår "vän" på Facebook. Där får du så gott som dagligen ta del av bilder på nyinkomna antika såväl som nya möbler - ett perfekt sätt att vara "först till kvarn" om det är en möbel eller ett föremål du letat länge efter och vill boka upp på en gång. Vi har också album med inspirationsbilder inom olika kategorier. Särskilt uppskattat brukar vara när vi lägger ut bilder från kunder, som inrett med föremål köpta hos Aprilia Interiör. Ofta är det dessa möbler vi sedan får in mest förfrågningar på - ni vill helt enkelt se hur fint det kan bli i ett riktigt hem! Slutligen lägger vi ibland ut extraerbjudanden som bara gäller den dagen. GILLA OSS REDAN IDAG!

FOKUSMÖBEL SEPTEMBER: 10% PÅ EMMAFÅTÖLJ I SAMMETSKLÄDSEL

I september månad erbjuder vi dig som prenumererar på detta nyhetsbrev rabatt på nyproducerade Emmafåtöljer från ABC Collection, då i något av våra sammetsutförande (Möbelsammet James, Shiny Sammet eller det nyinkomna mattglansiga sammetstyget Como - det senare finns ännu ej i webbutik men dock i vår fysiska butik - vi skickar gärna tygprover till seriösa spekulanter!). Erbjudandet gäller 10% på totalpris. För att få rabatten kontaktar du oss direkt innan orderläggande för att få en rabattkod du använder för att få rabatten i butiken. Se nedan tre fåtöljer klädda i möbelsammeten James, i varma mustiga kulörer som verkligen passar nu under hösten!

Emmafatoljer-samet-miljo-fyrkant

ANTIKT & BEGAGNAT

Vår antikvitets-/ och begagnatdel är mycket populär. Vi har massvis med möbler i vår lilla butik, och fler finns i vårt lager där de bara väntar på att få komma in i "värmen" i takt med att vi får plats. Vi saluför både "billigare" möbler, och mer värdefulla antikviteter. Fynda bord för 200 sek, eller investera i en antikvitet, en designmöbel eller en omklädd fåtölj för några tusen. Det är blandningen som vi tycker är så underbar. Här nedan följer några få exempel på varor av skilda slag som finns i butiken just nu (klicka på bilden för att komma till produktsidan):

Emmafatolj-Rod-0  Blomtavla-1  Salongsfatolj-1 
 Mahognyskap-1 Pianopall-1 gust
 
Karmstol-Rosa-1 
Bergerefatolj-1 Brickbord-1 Vit-fatolj-2

Vad gäller våra antika möbler ingår normalt sett inte frakt (det står alltid på respektive produktsida om det INTE ingår). MEN - Tveka inte att höra av dig med en fraktförfrågan, om du skulle råka bo så pass långt bort att du inte själv kan hämta upp. Vi har fördelaktiga fraktpriser med DHL, så det behöver inte bli så dyrt att få hem en antik möbel, vare sig det är så pass litet att det ryms i ett paket eller om det blir en pallplats.

INREDNINGSTJÄNST

Du vet väl att Aprilia erbjuder en förmånlig inredningstjänst? Vi besöker dig för en titt i ditt hem och för att diskutera vilka olika stilar vi ser skulle kunna passa. Vi utvecklar sedan ett förslag där vi plockar in både nya och antika möbler, föremål och kanske plädar, kuddar och gardiner. De nya möblerna beställer vi sedan av svenska producenter som skräddarsyr enligt de tyger, färger och lasyrer vi kommit överens om, och de antika föremålen kanske redan finns i vårt lager, eller så letar vi kontinuerligt efter dem ÅT dig, och skickar dig sedan förslag på möbler som vi hittar som skulle passa. Du betalar endast 2000 sek för vårt initiala besök, utvecklande av ett förslag och kontinuerlig "spaning" av antikviteter. Denna summa är dig tillgodo vid beställning och köp för över 15 000 sek! Vad kan gå fel?! Läs gärna vidare på vår hemsida och se bilder på projekt vi gjort: HOMESTYLING

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu vill vi slutligen be dig njuta av den HÄRLIGA HÖSTEN som ligger framför oss, och så får ni se fram emot ett nytt nyhetsbrev någon gång i november!

Karmsoffa-2Karmsoffa Rokokostil - 2900 sek

Sannegårdsgatan 20, 41760 Göteborg

0730-646511

ÖPPETIDER

www.apriliainterior.se

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Ej intresserad längre? {unsubscribe}Avsluta prenumeration{/unsubscribe}
Läs 3718 gånger
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.