måndag, 11 april 2011 14:49

Nostalgi och Drömmar

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Nostalgiskt_och_Drmlikt_Louisestolar

Att inreda med tillbakablickar mot en svunnen tid, är att inreda i en nostalgisk och drömlik stil. Se här bara på dessa sittvänliga rokokostolar, det romantiska bordet med linnedukar, de gamla sekretärerna och den snirkliga bronserade ljuskronan. Får en att tänka på en het sommardag på landet då man gått in för att svalka sig i det lilla sommarhuset där det luktar trä, tyg, kaffe och syrén... Stolarna benämner vi för "Rokokostol Bonde" här i vår butik - du kan få dem i antikvitt eller antikgrått och med en stoppad sits med tyg från exklusiva Romo.


Emmafåtöljer - alltid rätt på ett slitet trägolv till blommiga tapeter. Vill du ha antika möbler på trissor som på bilden - se följande länk: Fåtöljer i tapetserarstil. Vill du ha nytt och fräscht, till samma kostnad som det kostar att köpa begagnat, klä och stoppa om? Då skall du begrunda våra nyproducerade Emma- och Miafåtöljer.

Nostaligskt_och_drmlikt_Emmaftljer

Bilderna är hämtade ur en artikel från Sköna Hem: http://www.skonahem.com/inredning/antikt-loppis/lekfull-nostalgi/

Läs 7536 gånger Senast ändrad torsdag, 07 juli 2011 10:53
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.